Ungdomarna fick ta sig en sista funderare på vad deras mål kommer att innebära och hur de nu kommer fortsätta arbetet med att nå målen.
Vi hoppas nu att dessa mål kommer finnas någonstans i bakhuvudet och att det är något killarna kommer att sträva efter att nå.
Det stod även matlagning på programmet denna eftermiddag. Våra mästerkockar Marcus och Matthias stod för vägledningen i köket. Grabbarna och spelarna delades upp i grupper. Även Helena från Svenska kyrkan och Anders, som är bovärd, fick hjälpa till på ett hörn.
Vi tillagade hemmagjorda högrevsburgare som serveras med hemmagjord dressing och aioli.
KHK:s Emil Lundberg visade sig vara något av en aioli-mästare. Han har receptet för en lyckad aioli. Till dessert blev det en klassiker i form av Gino – varm frukt med ett täcke av vit choklad.
Alla gjorde ett fantastiskt bra jobb i köket. Mattias och Marcus var mycket nöjda med grabbarnas insats. Vi är alla väldigt nöjda och glada över projektet. Det har varit många läropengar längs vägen.
Nu väntar utvärderingsmöte med ungdomarna och deras föräldrar samt ett utvärderingsmöte med spelarna. Vi har även hört det viskas om en returmatch i basket. Vi återkommer med tid och plats.