Camp KHK återuppstår

28 juli 2016 17:43

Lagom till hemmapremiären mot Leksand manar Blackbugs till ”camp” – KHK CAMP!


Vi har varit många som blickat tillbaka till premiären borta mot Tingsryd i division 1 för några år sedan. Då inte bara på matchen utan även uppladdningen innan matchen, "Camp KHK".

Den 24 september spelar vårt KHK hemmapremiär mot anrika Leksand. För att göra dagen så bra som möjligt, kommer vi att ladda upp ordentligt innan med att ha "Camp KHK".

Campen kommer att äga rum på Skönstavik Camping där vi alla, stora som små, samlas för att ladda upp inför matchen på bästa sätt. Vi kommer att ladda upp med mat och dryck, livemusik m.m.

Det kommer även finnas aktiviteter för barn som exempelvis prickskjutning och ansiktsmålning. Vi startar dagen klockan 11.00 och håller på fram till ca.14.30. Då samlar vi ihop trupperna för att tillsammans marschera med flaggor och sång från campingen till arenan. OBS! Ingen pyroteknik/ bangers eller liknande är tillåtet!.

Maten kommer att serveras ungefär mellan 12.00-13.30 och livemusiken på scenen står Joacim Müllo för. Mer information om dagens schema och aktiviteter kommer när det börjar närma sig. När det gäller priser och beställningar av mat så hittar ni det på Blackbugs hemsida http://www.laget.se/BLACKBUGS . Viktigt dock att maten beställs och betalas senast den 14 september. Anmälan är bindande.

Nu ser vi till att göra den här dagen helt magisk!

TILLSAMMANS! DE E VI SOM E KHK!

//

Blackbugs styrelse