Update från Andreas och styrelsen

Publicerad: 2024-09-12
Styrelsen
Äntligen närmar det sig! Även om jag njöt av sommaren som var på besök i helgen så är vi ju inne i September! Månaden så seriespelet äntligen drar igång!

Vill börja med att rikta ett stort tack till alla volontärer som gjorde ett fantastiskt jobb under TV-pucken förra helgen! Vilket gäng alltså! Stort tack alla! Från styrelsen är det Mats “Ballen” Blomgren som koordinerat allt i nära dialog med Blekinge Ishockeyförbund och alla fantastiska volontärer.

Grabbarna kämpade på bra på isen men nådde inte hela vägen i år. Helgen som kommer spelar tjejerna nere i Kallinge.

På tal om volontärer så hade vi upptaktsträff med det gänget igår, jag missade det tyvärr på grund av feber & förkylning, men jag har hört att det var uppskattat och utan våra volontärer skulle vi inte kunna genomföra våra matchevent på det sätt vi gör idag. Stort tack även till er!

Nyförvärv är ju också något som duggat tätt senaste månaderna, det är ju helt naturligt inför säsong. Även på marknad gjorde vi ju ett nyförvärv i form av Kurki som kom in innan sommaren.

Det är nu dags att presentera ännu ett nyförvärv, eller hemvändare kanske man kan kalla det? Jag är jätteglad att vi kan presentera Ted Lilja som ny Försäljningschef på KHK. Ted slutade ju i april, men jag är glad att han nu valt att återvända till hockeyn och KHK. Och som vanligt, det går snabbt i hockey. Vi signerade anställningsavtalet i måndags och han började igår onsdag. Så Ted stärker upp Sälj & Marknad ytterligare och kommer hålla ihop arbetet tillsammans med Kurki & Cruse framöver.

Dam har gjort ett arbete under sommaren kopplat till organisation, strategi framåt och träningsupplägg. Jag tycker det ser bra ut och vår förhoppning är att ännu fler tjejer ska välja hockey som idrott framöver. VI har ju landslagsspelare i truppen vilket säkert är en morot för många! Dam kommer även i år sälja säsongskort, ni kommer kunna köpa dessa bland annat i samband med Herrmatcherna i inledningen av säsongen.

Förra helgen vann också Team 12 en Cup i Mörrum! Man slog Dalen med 10-2 i finalen, riktigt kul! Jag fick en direktrapport från Peter Persson som var på plats :-)

För Herrlaget kom en välkommen seger på bortaplan igår där vi stod upp och spelade på ett mycket bra sätt stora delar av matchen. En skön vinst nu när det snart drar ihop sig. Imorgon väntar sista träningsmatchen, borta mot Alvesta innan det är dags för seriestart nästa fredag!

När vi tar emot Mörrum nästa fredag vill vi se hela hallen koka, vi vill ha så nära fullsatt vi kan komma! Vi ser redan nu ett stort intresse för matchen, så är du intresserad av att se matchen och få en bra sittplats, vänta inte för länge! Vill också slå ett slag för Trydes Mat som i år har en ny meny och mot Mörrum gör Pannbiff med stekt lök & gräddsås för endast 99kr!!! 99kr!!

Vi ses i hallen framöver!

Andreas & styrelsen

Karlskrona HK Webbredaktionen
Huvudpartners
Ligasponsorer